Voor Waterlant’s Weelde (natuurvlees.nl) begint een nieuw hoofdstuk. Jan Splinter heeft zijn bedrijf overgedragen aan Jasper Hanjoel. Jasper is een ondernemer in hart en nieren. Hij ontwikkelde zijn passie voor het slagersvak bij een biologische slagerij in Eindhoven en verruilde daarna de winkel voor een marktkraam bij Rob Rijks. Zo’n acht jaar geleden nam hij Natuurslagerij Poldervaart in Amsterdam Oost over. Net als in Oosthuizen wordt het vlees er door de slager zelf uitgebeend en van kop tot staart verwerkt tot mooie producten.
Jasper gaat op zoek naar medeondernemers om uit te breiden. Zo kwam Waterlant’s Weelde op zijn pad en werd de overname een feit. ‘Het concept sluit perfect aan op mijn huidige bedrijf en visie. Ik wil dit dan ook voortzetten’ aldus Jasper Hanjoel. De samenwerking met de boeren en het regionale karakter blijft. ‘De kwaliteit van wat voortkomt uit de natuur is geweldig, dat moeten we koesteren met dank aan de boeren.’