Even voorstellen: Astrid Hendriksz, bestuurslid ZO!

Mijn naam is Astrid Hendriksz. Ik ben getrouwd met Mathieu Hendriksz en samen hebben wij twee zonen: Bart en Mark. Ik ben eigenaar van Kadoshop Ieniemienie aan de Raadhuisstraat in Oosthuizen en sinds begin 2016 bestuurslid van Zeevang Ondernemers.

Mijn kadoshop heeft een breed assortiment. Ik verkoop kantoor- en schoolartikelen, maar ook lampen en batterijen, speelgoed en geschenkartikelen. Ook voor pasfoto’s, het namaken van sleutels en loten van verschillende loterijen kan men bij me terecht. Daarnaast is Ieniemienie een officieel PostNL postkantoor.

Ik vind het leuk om naast mijn drukke werkzaamheden ook nog iets te kunnen betekenen voor de ondernemers in Zeevang. En ik vind het belangrijk om leden met elkaar in verbinding te brengen om werk en belangrijke informatie in en uit onze regio met elkaar uit te wisselen. Met elkaar staan we sterker.

Bij ZO! houd ik mij, onder andere samen met Monica, bezig met de organisatie van de activiteiten, zoals het jaarlijkse ondernemersuitje onlangs naar DFDS in IJmuiden en het infocentrum SHIP, waar we alle informatie konden zien en horen over de nieuwe zeesluis. Een kijkje in de keuken bij andere bedrijven kan heel interessant zijn en is bovendien de ideale gelegenheid om met ZO! collega’s te netwerken. Het is niet alleen nuttig, maar ook erg gezellig!

MEER UIT DEZE RUBRIEK:

Ondernemer in de spotlight

Coronamaatregelen voor ondernemers op een rijtje

Allround loodgieter uit Oosthuizen

Zo! Nieuws

Ondernemer in de spotlight

lees verder

Coronamaatregelen voor ondernemers op een rijtje

lees verder
Meer Zo! Nieuws

Gemeentenieuws

Houd de strategische keten in stand

lees verder

Eindbijeenkomst Economische Toekomst 2040

lees verder
Meer gemeentenieuws