Even voorstellen: Robert Swart, bestuurslid ZO!

Mijn naam is Robert Swart (37), ik ben getrouwd met Marieke en we hebben 3 zoons. Ik ben grafisch vormgever en breng dat sinds 2003 in de praktijk bij De Reclamestudio waar ik, samen met mijn compagnon Randy Schouten, eigenaar van ben.

Inmiddels ben ik ruim 2 jaar bestuurslid bij ZO! en houd me vooral bezig met het bijhouden van de website, het maken van uitnodigingen en nieuwsbrieven. Daarnaast organiseren we samen de evenementen en woon ik uiteraard de periodieke vergaderingen bij. De rol die ik vervul binnen het bestuur sluit goed aan bij mijn dagelijkse werk en binnen het bestuur was er ruimte om deze zaken op te pakken.

Ik vind het belangrijk dat er een vereniging is die – als het nodig is – een vuist kan maken. Of ondernemers, die een probleem hebben, kan bijstaan. Daarnaast word je als vereniging betrokken bij talloze initiatieven die vanuit overheidsinstanties of instellingen worden opgeworpen. Zonder onze vereniging is er ook geen klankbord voor ondernemers in Zeevang. Het bestuur vervult veel van deze ‘onzichtbare’ taken. Ik vind het ook belangrijk dat we elkaar in ongedwongen sfeer beter leren kennen tijdens verschillende netwerkbijeenkomsten.

Voor mij staat communicatie bovenaan. Ik hecht belang aan het goed informeren van de leden en wil dat ze weten dat ze bij de vereniging terecht kunnen. We hebben er in de afgelopen jaren met elkaar voor gezorgd dat de evenementen meer kwaliteit hebben en dat zien we terug in de opkomst en het enthousiasme van de leden. Dit moeten we zien vast te houden en waar mogelijk uitbreiden.

MEER UIT DEZE RUBRIEK:

Ondernemer in de spotlight

Kennismaken met… Zorgboerderij De 4 Jaargetijden

Ondernemer in de spotlight

Zo! Nieuws

Ondernemer in de spotlight

lees verder

Kennismaken met… Zorgboerderij De 4 Jaargetijden

lees verder
Meer Zo! Nieuws

Gemeentenieuws

Eindbijeenkomst Economische Toekomst 2040

lees verder

Samenwerken aan omgevingsvisie

lees verder
Meer gemeentenieuws