Kennismaken met Steenman Beveiligingstechniek

Zes jaar geleden begon Oosthuizenaar Peter Steenman voor zichzelf. Vanuit zijn bedrijfspand in Amsterdam zorgt hij er als gecertificeerd beveiligingsinstallateur voor dat panden van particulieren en ondernemers beveiligd worden.

Peter heeft jarenlang ervaring in deze branche en veel klanten zijn gedurende zijn carrière steeds met hem meeverhuisd. Voor zijn klanten verzorgt hij het advies, de installatie en het onderhoud van camera- (brand)beveiligingssystemen, elektronische, bouwkundige beveiliging en toegangscontrole-systemen. Volgens Peter denken veel mensen geen beveiligingssysteem nodig te hebben. Een misvatting volgens hem, want men besteedt wel duizenden euro’s aan luxe apparatuur, maar beveiligt het huis niet of nauwelijks, omdat men dat dan vaak te duur vindt. Voorkomen is beter dan genezen, gaat ook in het geval van beveiliging op. Hoe moeilijker je het inbrekers maakt, hoe minder aantrekkelijk het is een poging te wagen, aldus Peter.

Slechts een aantal van zijn klanten is in Zeevang gevestigd. Hij bedient met zijn bedrijf vooral veel vastgoedondernemers in en rond Amsterdam. Doordat hij woonachtig is in Oosthuizen en er veel ondernemers kent, blijft zijn band met Zeevang groot. Mede om deze reden is hij lid van ZO! Ook op sociaal vlak is Peter actief in Zeevang, zo sponsort hij onder andere voetbalvereniging Oosthuizen en de KNRM in Warder met zijn beveiligingsproducten.

Hij gaf zichzelf tien jaar om zich te bewijzen, maar nu na zes jaar staan de zaken er goed voor. Al 2,5 jaar huurt hij een oud-collega in die binnenkort als partner in het bedrijf zal stappen. Een mooie stap voorwaarts voor deze enthousiaste ondernemer!

MEER UIT DEZE RUBRIEK:

Ondernemer in de spotlight

Coronamaatregelen voor ondernemers op een rijtje

Allround loodgieter uit Oosthuizen

Zo! Nieuws

Ondernemer in de spotlight

lees verder

Coronamaatregelen voor ondernemers op een rijtje

lees verder
Meer Zo! Nieuws

Gemeentenieuws

Houd de strategische keten in stand

lees verder

Eindbijeenkomst Economische Toekomst 2040

lees verder
Meer gemeentenieuws