5 vragen aan…

Wie zijn jullie en wat doen jullie?

Wij zijn Heidi Offerman-Kwakman (Volendam) en Jacqueline Blees (Landsmeer). Wij hebben elkaar leren kennen nadat wij onze krachten wilden bundelen om ondernemers te informeren over ons beroep. Wij zijn virtueel professional (VP) met verschillende expertises. Heidi houdt zich bezig met online marketing en het optimaliseren van werkprocessen en Jacqueline met planning en (event)organisatie. Onze ervaring hebben wij opgedaan in het bedrijfsleven.

Wat houdt een virtueel professional precies in?

Als virtueel (locatie onafhankelijk) professional werken we samen met ondernemers die ondersteuning nodig hebben op het gebied van o.a. online marketing en organisatie. Tevens kunnen wij ondernemers helpen met het digitaliseren en daarmee optimaliseren van bedrijfsprocessen. Door onze opgedane ervaring zien wij heel snel of er binnen een bedrijf processen zijn die geoptimaliseerd kunnen worden. Door het uitbesteden van werkzaamheden krijgt de ondernemer meer tijd voor zijn/haar klanten, productontwikkeling of privéleven.

Wij werken in principe alleen, maar hebben in de regio een netwerk van meerdere virtueel professionals met verschillende expertises. Ook zijn wij aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Virtueel Support Professionals (VVSP). Door de samenwerking binnen onze netwerken kunnen wij ondernemers optimaal helpen en de beste kwaliteit leveren.

Voor wie is het bedoeld?

Voor ondernemers die willen groeien met hun bedrijf, maar gebrek aan tijd hebben. Veel ondernemers denken dat zij alles zelf moeten doen, terwijl er virtueel professionals zijn waaraan ze operationele taken uit kunnen besteden. Denk aan taken zoals dagelijks management, financiën, online marketing, statistieken, communicatie, sales en het leveren van producten en/of diensten. Door het uitbesteden van deze taken krijgt een ondernemer meer tijd om bezig zijn met wat deze het liefste doet binnen het bedrijf.

Wat is het leukste aan dit werk?

Het leukste is de veelzijdigheid en de vrijheid die het met zich meebrengt. Ook het op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied en met die kennis ondernemers echt helpen is fantastisch om te doen!

Waar kan men terecht voor meer informatie?

Voor meer informatie kan men contact zoeken via info@heidiofferman.nl of info@highendsupport.nl. Ook op LinkedIn zijn we te vinden.

MEER UIT DEZE RUBRIEK:

Passie voor quilten

Uitbreiding Vrouwen van Sereen

Cultureel karakter in Edam

Zo! Nieuws

Ondernemer in de spotlight

lees verder

Kennismaken met… Zorgboerderij De 4 Jaargetijden

lees verder
Meer Zo! Nieuws

Gemeentenieuws

Eindbijeenkomst Economische Toekomst 2040

lees verder

Samenwerken aan omgevingsvisie

lees verder
Meer gemeentenieuws