Coverstories

In polonaise op MS de Jordaan

Aan boord van MS de Jordaan wordt niets aan het toeval overgelaten: hoogpolige tafelkleden, veel kitscherige opsmuk, oer-Hollandse kost en meedeiners en inhakers van volkszangers in hart en nieren, dompelen je voor een paar uur onder in onvervalst Amsterdams vermaak. (meer…)

Drie bedrijven onder één dak

In de tijd waarin megagrote en goedkope sportscholen als paddenstoelen uit de grond schieten, blijft het relatief kleine Waterland Sports goed overeind staan. (meer…)

Ultieme wellnessbeleving

De tijd dat je naar een sauna ging met één zwembad, drie sauna’s en een dompelbad ligt achter ons. De gemiddelde wellness-bezoeker gaat nu voor de totale beleving. (meer…)

BuzzPartners vertelt online het verhaal van de ondernemer

Ondernemen en social media zijn in deze tijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als ondernemer moet je wel mee met alle ontwikkelingen op social media-gebied. Heb je je net in Facebook verdiept, is Instagram helemaal in. De tijd en soms ook de interesse en creativiteit ontbreken vaak om je er écht in te verdiepen. Het Purmerendse bedrijf BuzzPartners biedt dan de helpende hand. ‘Wij vertellen het verhaal van de ondernemer op social media’, aldus eigenaar Bert van Gulik.

(meer…)

Arlette Cabenda: ‘Ik heb het mooiste beroep’

Toen zij twintig jaar geleden als notaris benoemd werd in Purmerend, was Arlette Cabenda de eerste vrouwelijke en jongste notaris van Purmerend. Nu is zij dat niet meer. ‘Maar ik ben wel de langstzittende vrouwelijke notaris en daar ben ik trots op.  Ik heb het allermooiste beroep’, aldus Arlette.

(meer…)

Bram Engberts: ‘Een groene tuin maakt je gelukkiger’

Bram Engberts (33) is eigenaar van een hoveniersbedrijf, maar praat het allerliefst over bomen en planten. Zijn bedrijf in de Zuidoostbeemster grenst direct aan een arboretum, een bomenmuseum. Maar liefst 2600 verschillende soorten bomen staan hier op 7,3 hectare grond. (meer…)

Gemeentenieuws

Bruisend bedrijventerrein in wording

lees verder

Ontwikkelingen op Baanstee Noord

lees verder
Meer gemeentenieuws