Gemeentenieuws

Duurzaam samenwerken

Per 1 augustus is Sjaak Vaes in dienst gekomen bij gemeente Purmerend. Zijn taak is om bedrijven uit Purmerend en de regio Zaanstreek-Waterland te stimuleren zich te vestigen in Baanstee Noord. Ook levert hij een bijdrage aan het uitbouwen en uitdragen van de economische kracht en mogelijkheden van de gemeente binnen de Metropool Regio Amsterdam. (meer…)

Bruisend bedrijventerrein in wording

Wie over het bedrijventerrein Baanstee Noord rijdt ziet dat de zandvlakte verandert in een bedrijventerrein waar het bruist van de bedrijvigheid. Steeds meer bedrijven vinden de weg naar dit terrein dat volop in ontwikkeling is. Daarom een update van de actuele situatie. (meer…)

Ontwikkelingen op Baanstee Noord

Baanstee Noord is vol in ontwikkeling. In de vorige editie van ZAAQ stonden we met het verkoopteam van Baanstee Noord van de gemeente Purmerend uitgebreid stil bij de activiteiten op dit bedrijventerrein. (meer…)

Baanstee Noord biedt kansen

Jarenlang waren er weinig bouwactiviteiten op de Baanstee Noord te zien. Het bedrijventerrein lag er bouwrijp, maar verloren bij, langs de N244. De Zorgcirkel was het eerste bedrijf dat zich hier n 2014 vestigde. ‘Het ene na het andere bedrijf opent nu hier een pand. (meer…)

Nieuwe accountmanager voor ondernemers Purmerend en Beemster

Niels Krommenhoek (37) uit Alkmaar is de nieuwe accountmanager voor klein MKB ondernemers in Purmerend en Beemster. Hiervoor heeft hij één jaar bij het Horizon College gewerkt als Coördinator Ondernemerschap en daarvoor acht jaar bij de Kamer van Koophandel als Front Office Adviseur in Alkmaar en Amsterdam. (meer…)

Gemeentenieuws

Duurzaam samenwerken

lees verder

Bruisend bedrijventerrein in wording

lees verder
Meer gemeentenieuws