ZAAQ van Purmerend & Beemster verschijnt elk kwartaal en staat vol ondernemersinspiratie; van mensen met lef die zich net bij de Kamer van Koophandel hebben ingeschreven tot trotse ondernemers die hun sporen al lang en breed verdiend hebben in deze gemeente.

Elke editie brengt je meer ondernemersverhalen en geeft je meer achtergrond over ondernemers en hun bedrijf. Geen commerciële prietpraat, geen aangeleverde teksten, maar onafhankelijke interviews met ondernemers die recht uit het hart over hun intrinsieke motivatie vertellen. In bladerbare versie, zodat je ze ook op je pc of smart device kunt lezen en het magazine ook met geïnteresseerden kunt delen.


DE MEEST RECENTE UITGAVE van Purmerend en Beemster


Drie keer knipperen met je ogen en we zitten alweer in de maand september. Hoe dan?! De tijd lijkt wel steeds sneller te gaan naarmate je ouder wordt. Waar je vroeger echt een jaar lang op Sinterklaas of de zomervakantie moest wachten, lijken de seizoenen nu aaneengeschakeld te worden. Voor je gevoel heb je de kerstversiering net opgeborgen of je kunt de lampjes alweer ophangen in de boom.

Het leven is ook drukker geworden. De hele dag door staan we ‘aan’ of worden we geacht aan te staan. De prikkels nemen alleen maar toe. En daarmee ook de te lange to do lijstjes, overvolle agenda’s en burn-outs. Steeds meer Nederlanders slapen slecht en een burn-out is bijna hetzelfde geworden als een griepje.

De gezondheidsgoeroes waarschuwen ons voor het blauwe licht voor het slapengaan, het nut van sporten, mediteren, op gezette tijden je mail checken en ga zo maar door. We weten het allemaal wel, maar je eraan houden is een tweede.

Ik heb de oplossing inmiddels gevonden en leef een stuk relaxter. Ze heet Bobbi, is nu zeven maanden oud en zorgt ervoor dat ik meerdere malen per dag naar buiten moet. In de haast vergeet ik meestal mijn mobiel en dat bevalt prima. Voor de hond ook gezelliger, een baas met aandacht!

Sandra van der Meulen

Gemeentenieuws

Bruisend bedrijventerrein in wording

lees verder

Ontwikkelingen op Baanstee Noord

lees verder
Meer gemeentenieuws