Jan Haring Race

Ook dit jaar mag de Jan Haring Race niet ontbreken aan de Waterlandse evenementenkalender. Het weekend van 5 t/m 7 juli staat dan ook in het teken van dit evenement rond de binnenhaven van Monnickendam. Ondernemend Waterland draagt uiteraard weer een steentje bij.

Net als vorig jaar is het voor leden daarom mogelijk om, met hun partners, mee te varen naar de startlijn van de zeilwedstrijd. De start ligt op ruime afstand van de ‘Bukdijk’ achter Marken en daardoor is het een leuke vaartocht, maar bovenal een bijzonder spektakel dat je niet wilt missen!

De Volendam-Marken Express stelt dit jaar 50 plekken beschikbaar voor leden en hun partners. Er kan rond 10.30 uur opgestapt worden op het schip. Exacte details worden enkele dagen voor vertrek gemaild aan wie zich heeft opgegeven. Vooraf aanmelden is dus noodzakelijk en hiervoor geldt dat de eerste 50 aanmelders mee kunnen.

Het schip is tijdig weer terug in de haven van Monnickendam, zodat je niets mist van de start op het water, maar ook kunt genieten van de palingrookwedstrijd met 126 deelnemers op de kade. Voor alle informatie over dit evenement ga je naar janharingrace.nl.   

 

MEER UIT DEZE RUBRIEK:

Schouders eronder voor Ondernemend Waterland

‘De authentieke uitstraling van Monnickendam is de kracht van de markt’

Toekomst van Ondernemend Waterland

OW Nieuws

Schouders eronder voor Ondernemend Waterland

lees verder

‘De authentieke uitstraling van Monnickendam is de kracht van de markt’

lees verder
Meer OW Nieuws

Gemeentenieuws

Activiteiten in de gemeente

lees verder

Toerisme in Waterland

lees verder
Meer gemeentenieuws