Waterland Werkt verschijnt elk kwartaal en staat vol ondernemersinspiratie; van mensen met lef die zich net bij de Kamer van Koophandel hebben ingeschreven tot trotse ondernemers die hun sporen al lang en breed verdiend hebben in Waterland.

Elke editie brengt je meer ondernemersverhalen en geeft je meer achtergrond over ondernemers en hun bedrijf. Geen commerciële prietpraat,  geen aangeleverde teksten, maar onafhankelijke interviews met ondernemers die recht uit het hart over hun intrinsieke motivatie vertellen. Hieronder tref je alle reeds verschenen edities van Waterland Werkt. In bladerbare versie, zodat je ze ook op je pc of smart device kunt lezen en het magazine ook met geïnteresseerden kunt delen.

DE MEEST RECENTE UITGAVE van Waterland


Geen enkel bedrijf heeft bestaansrecht als alles bij het oude blijft. Verandering is onoverkomelijk om relevant te blijven. Of het nu gedwongen of gewenste veranderingen zijn: net als de Eifeltoren beweeg je mee om niet te breken.

Waar de één moeite heeft met verandering, floreert de ander. Zelf ben ik een gewoontedier. Waar mijn compagnon gek is op nieuwe dingen, houd ik liever vast aan wat er al is. En waar hij enthousiast wordt van beginnen, word ik vooral rustig van continuïteit en afmaken. Het één heeft het ander nodig. Zo ontstaan prachtige dingen, waar onze ondernemersmagazines uitgelezen voorbeelden van zijn.

OW Nieuws

De voordelen van Ondernemend Waterland

lees verder

Oproep Voorjaarsmarkt

lees verder
Meer OW Nieuws

Gemeentenieuws

De uitdagingen van Jelle Kaars

lees verder

Energie als businessmodel

lees verder
Meer gemeentenieuws
Spring naar toolbar