Business magazine

Wil je op de hoogte blijven van het laatste business nieuws uit de regio’s Edam-Volendam & Zeevang, Purmerend & Beemster en in Waterland? Dan is ZAAQ het business magazine voor jou. ZAAQ brengt je op de hoogte door middel van interessante ondernemersverhalen, informatieve columns en het laatste zakelijke nieuws. Ons nieuws gaat over allerlei sectoren. Denk hierbij aan techniek, ambacht, automotive, dienstverlening, media, toerisme, horeca, retail, cultuur, gezondheid en beauty. Hierdoor is er altijd wel een interessant artikel voor jou.

Business magazine ZAAQ

De ruim 8.000 ondernemers ontvangen 5 keer per jaar ons zakelijk magazine fysiek op de mat. Daarnaast plaatsen wij onze artikelen op onze website en social media kanalen. Hierdoor bereikt het business nieuws altijd geïnteresseerde ondernemers. Wij zijn er om ondernemers te promoten, te verbinden en te inspireren. Misschien doen wij binnenkort ook ZAAQ’en samen?

Header-adverteren

Jouw verhaal in het business magazine

In Nederland zijn er ontzettend veel ondernemers met unieke ondernemersverhalen, zoals ook jij een bijzonder ondernemersverhaal hebt. Hoe mooi zou het zijn om jouw ondernemersverhaal te delen met jouw doelgroep en andere ondernemers? Bij ZAAQ vinden wij elk ondernemersverhaal uniek. Of je net voor jezelf bent begonnen of CEO bent van een groot bedrijf: wij willen graag weten wat jou beweegt en inspireert, tegen welke obstakels je oploopt en hoe je blijft vernieuwen. Deel je verhaal in ZAAQ en kom onder de aandacht bij ruim 10.000 andere ondernemers.

Bekijk de mogelijkheden