Onze zaaq

Bij ZAAQ vinden we dat elke ondernemer een uniek verhaal heeft. Die verhalen wereldkundig maken is wat ons drijft. Jouw verhaal is dus onze ZAAQ! Of je nu nét bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel of als vijfde generatie aan het roer van het familiebedrijf staat: wij willen graag weten wat jou beweegt en motiveert, waar je tegenaan loopt en hoe je blijft vernieuwen. Oprechte interesse die we omzetten in pure ondernemersverhalen in tekst en beeld.

Samen zorgen we ervoor dat ondernemers in print, online en op social media in de schijnwerpers staan. Met bijzondere ondernemersverhalen, informatieve columns en de laatste zakelijke nieuwtjes. Ons team is actief in de regio’s Edam-Volendam & Zeevang, Purmerend & Beemster en in Waterland. We bieden een platform om ondernemers te promoten, om ze met elkaar te verbinden en om elkaar te versterken. Om al deze redenen maken we graag kennis met je. Wie wij zijn?

Bezoekadres

ZAAQ Media V.O.F.
Ambachtsweg 10b
1474HW Oosthuizen

Ons team

Janine Klein
Janine Klein
Hoofdredacteur / Uitgever
Robert Swart
Robert Swart
Vormgever / Uitgever
Maarten Tieman
Maarten Tieman
Accountmanager
Michael Brouwers
Michael Brouwers
Accountmanager
Sandra van der Meulen
Sandra van der Meulen
Redacteur / Fotograaf
Roos Bähr
Roos Bähr
Redacteur / Fotograaf
Christy Rijser
Christy Rijser
Fotograaf
Thijs van Paridon
Thijs van Paridon
Vormgever
Astrid Wals
Astrid Wals
Administratie

Colofon

Verschijning: ZAAQ is een uitgave van ZAAQ Media. Het magazine verschijnt vijf keer per jaar in de gemeente Edam-Volendam, Purmerend & Beemster en Waterland in een oplage van 8.250 exemplaren.

Verspreiding: De magazines worden geadresseerd verzonden aan alle ondernemers in de betreffende gemeenten en liggen ter inzage op diverse leestafels.

Uitgever: ZAAQ Media
Hoofdredactie: Janine Klein, Sandra van der Meulen, Roos Bähr, Jan Koning
Art Direction & Layout: Robert Swart, Thijs van Paridon, Kaylee Robelus
Fotografie: Rick Leeman, Sandra van der Meulen, Roos Bähr, Christy Rijser, Babiche Tervoort, Robert Swart

Advertenties:
Maarten Tieman,  06 2040 8824 of maarten@zaaq.nl
Michael Brouwers,  06 1244 1244 of michael@zaaq.nl

Redactieadres:
ZAAQ Media, Ambachtsweg 10b, 1474 HW Oosthuizen

Copyright: ZAAQ Media V.O.F. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming van ZAAQ Media V.O.F. worden gekopieerd, gedownload, verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enig vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enig andere manier zonder schriftelijke toestemming van ZAAQ Media V.O.F.