BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE

OVERZICHT EDITIES

ZAAQ van ondernemers verschijnt vijf keer per jaar en staat vol ondernemersinspiratie; van mensen met lef die zich net bij de Kamer van Koophandel hebben ingeschreven tot trotse ondernemers die hun sporen al lang en breed verdiend hebben in deze gemeente.

Elke editie brengt je meer ondernemersverhalen en geeft je meer achtergrond over ondernemers en hun bedrijf. Geen commerciële prietpraat, geen aangeleverde teksten, maar onafhankelijke interviews met ondernemers die recht uit het hart over hun intrinsieke motivatie vertellen. In bladerbare versie, zodat je ze ook op je pc of smart device kunt lezen en het magazine ook met geïnteresseerden kunt delen.

De meest recente uitgave:

VIJF

Dat de tijd vliegt als je het naar je zin hebt, blijkt wel uit het feit dat we met ZAAQ ons eerste lustrum vieren. Vijf jaar, waarin ondernemers uit allerlei branches de revue gepasseerd zijn, liggen achter ons.

Hoewel we begonnen in Waterland, hebben we al snel uitgebreid naar Edam, Volendam en Zeevang, om niet veel later ook Purmerend en Beemster te bedienen. Sinds vorig jaar focussen we ons op één gezamenlijk magazine voor de gehele regio, waardoor ondernemers gemeentegrensoverschrijdend kennis kunnen maken met elkaar. Op zoek gaan naar de verbinding en samenwerken, om onze ondernemende regio sterker te maken, is onze missie. Dat die samenwerking met steeds meer ondernemers wordt aangegaan, sterkt ons in het gevoel dat we vijf jaar geleden een goede keus gemaakt hebben.

Door unieke content en professionele foto’s samen te laten komen in een frisse bladopmaak, zorgt ons team er elke editie weer voor dat er een aansprekend magazine verschijnt dat uitnodigt tot lezen én actie. Daar krijgen we telkens weer positieve reacties op. We zijn er trots op dat we in die vijf jaar menig ondernemer op een mooie manier mochten belichten, maar we zijn er nog meer trots op dat al die ondernemers elke keer weer weten te inspireren en steeds opnieuw leiden tot mooie ondernemersverhalen, ondanks alle uitdagingen die het ondernemerschap met zich meebrengt.

Janine Klein