MKB magazine

MKB Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van het laatste MKB nieuws uit de regio’s Edam-Volendam & Zeevang, Purmerend & Beemster en Waterland? Dan is ZAAQ het MKB magazine voor jou. ZAAQ brengt je op de hoogte door middel van interessante ondernemersverhalen, informatieve columns en het laatste MKB nieuws. Ons nieuws gaat over allerlei sectoren. Denk hierbij aan techniek, ambacht, automotive, dienstverlening, cultuur, media, toerisme, horeca, retail en beauty. Hierdoor is er altijd wel een interessant artikel voor jou!

Jouw verhaal in het magazine voor de MKB?

Bij ZAAQ vinden wij dat elke ondernemer een uniek verhaal heeft, daarom brengen wij graag alle ondernemersverhalen - van kleinbedrijf tot MKB en multinational - voor het voetlicht. Of je nu nét bent ingeschreven als ZZP’er of als vijfde generatie aan het roer van het familiebedrijf staat: wij willen graag weten wat jou beweegt en motiveert, waar je tegenaan loopt en hoe je blijft vernieuwen. Ons magazine beland bij ruim 10.000 ondernemers op de mat.

Header-adverteren

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk. Het ondernemersmagazine verschijnt vijf keer per jaar in de regio’s Edam-Volendam & Zeevang, Landsmeer, Purmerend & Beemster en Waterland. Wij zijn er om ondernemers te promoten, te verbinden en te inspireren. Misschien doen wij binnenkort ook ZAAQ’en samen?

Bekijk de mogelijkheden