BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE

ZAAQ Media: dé specialspecialist!

ZAAQ Media is specialist in het vervaardigen van specials, zoals jubileumboeken, lustrummagazines, beursbladen, verenigingsboekjes en andere vaak eenmalige bedrijfsuitingen.

Wij verzorgen deze specials van A tot Z, van redactie, fotografie en vormgeving tot drukwerk en eventuele verzending! Meer weten? Neem contact op of kom langs voor een vrijblijvend gesprek.

Vroom Funderingstechnieken - Jubileumboek

Verhalen en foto's van (oud)medewerkers en leveranciers over verleden, heden en toekomst, in combinatie met sfeerbeeld van materieel en projecten, zijn gebundeld in een eye-catcher van een boek voor alle medewerkers en relaties.

Oplage: 1000 exemplaren
Omvang: 148 pagina's

Groenhart - Jubileummagazine

Vertellen waar je goed in bent, zonder zelf aan het woord te komen. Dat was de insteek van dit jubileummagazine. Met interviews met klanten, leveranciers en medewerkers is dit een magazine een ode aan de techniek en het ambacht.

Oplage: 35.000 exemplaren
Omvang: 64 pagina's

 

Jubileumboekje Waterlandsmuseum
De Speeltoren

Waterlandsmuseum De Speeltoren vierde in 2022 haar 10-jarig jubileum met een uniek jubileumboekje op A5-formaat, met daarin de 10 schatten van het moderne museum in Monnickendam. De museumschatten zijn in tekst en beeld weergegeven en het boekje heeft, dankzij de eigenzinnige keuze voor opmaak, papier, drukwerk en omslag een jubileumwaardige uitstraling gekregen.

Oplage: 500 exemplaren
Omvang: 48 pagina's

Rotary district 1580 - magazine

Wij maakten een glossy magazine met daarin verhalen die sprekend zijn voor de focusgebieden van Rotary en waar deze wereldwijde serviceclubs voor staan. Het werd een magazine ter inspiratie voor alle Rotarians in Noord-Holland.

Oplage: 3.000 exemplaren
Omvang: 40 pagina's

 

Bouwflits - Periodiek magazine

De afdeling Zaanstreek-Waterland van Bouwend Nederland informeert met dit magazine alle leden op regelmatige basis over branche gerelateerde informatie en inspirerende ondernemersverhalen van diezelfde leden in een compact ledenblad.

Oplage: 150 exemplaren
Omvang: 12 pagina's
Frequentie: 3x per jaar

 

Rotary Nederland - Periodiek magazine

Laten zien wat je doet en inspireren tot actie is wat Rotary Nederland met dit magazine wil doen. De wereldwijde thema's van Rotary worden in dit kwartaalmagazine in tekst en beeld belicht en verspreid onder alle Rotarans in NL.

Oplage: 14.000 exemplaren
Omvang: 28 pagina's
Frequentie: 4x per jaar

 

Waterland Werkt - Beursmagazine

De deelnemende bedrijven aan de grootste bedrijvenbeurs, stage- en banenmarkt voor Waterland een platform bieden en daarmee geïnteresseerden verleiden tot een bezoek is de insteek van dit magazine dat in de regio huis-aan-huis is verspreid.

Oplage: 70.000 exemplaren
Omvang: 40 pagina's
Frequentie: 1x per jaar

 

Bakkerij Gutter - Jubileummagazine

De familiale sfeer van het familiebedrijf is tot uiting gekomen in interviews met medewerkers en leveranciers. Gecombineerd met ambachtelijke favorieten uit het assortiment is dit een glossy geworden voor alle klanten van de winkels.

Oplage: 1000 exemplaren
Omvang: 24 pagina's

 

Pipelife - campagnemagazine

Het doel van de uitgaves is om medewerkers te informeren over de veranderprocessen in het bedrijf om ze daardoor beter mee te krijgen in de veranderende werkomgeving op de werkvloer.

Oplage: 500 exemplaren
Omvang: 24 pagina's
Frequentie: 3 uitgaves

 

Rotary Nederland - jubileummagazine

Rotary Nederland bestaat 100 jaar in 2023 en dat wordt mede gevierd met een eenmalig jubileummagazine waarin een overzicht wordt gegeven van verleden, heden en toekomst en waarin allerlei lokale, landelijk en internationale projecten en doelen aan bod komen.

Oplage: 17.500 exemplaren
Omvang: 40 pagina's