Tijdschrift voor ondernemers

ZAAQ: het tijdschrift voor ondernemers

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over ondernemers uit de gemeenten Edam-Volendam & Zeevang, Landsmeer, Purmerend & Beemster en in Waterland? Dan is ZAAQ het tijdschrift voor jou. In ZAAQ vertellen ondernemers waar zij dagelijks mee bezig zijn door bijzondere ondernemersverhalen, informatieve columns en houden we je op de hoogte van het laatste zakelijke nieuws. Onze ondernemers zijn actief in allerlei sectoren. Denk hierbij aan agrarisch, techniek, ambacht, automotive, cultuur, dienstverlening, media, toerisme, horeca, retail en beauty. Hierdoor is er altijd wel een interessant ondernemersverhaal voor jou! Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om jouw ondernemersverhaal te delen.

Meer dan een ondernemerstijdschrift

ZAAQ is meer dan alleen een tijdschrift. Naast ons tijdschrift verzorgen wij voor onze ondernemers online exposure op onze website en social media kanalen en bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

 

Header-adverteren

Jouw verhaal in het tijdschrift voor ondernemers?

Bij ZAAQ vinden wij dat elke ondernemer een uniek verhaal heeft. Of je nu nét bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel of als vijfde generatie aan het roer van het familiebedrijf staat: wij willen graag weten wat ondernemers beweegt en motiveert, waar zij tegenaan loopt en hoe ze blijven vernieuwen. Ons tijdschrift voor ondernemers belandt 5 keer per jaar bij ruim 10.000 ondernemers op de mat. Wij zijn er om ondernemers te promoten, te verbinden en te inspireren. Misschien doen wij binnenkort ook ZAAQ’en samen?

Bekijk de mogelijkheden