Vakblad MKB

ZAAQ; het vakblad voor de MKB

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het MKB uit de regio Edam-Volendam & Zeevang, Landsmeer, Purmerend & Beemster en in Waterland? Dan is ZAAQ het vakblad voor jou. In ZAAQ vertellen ondernemers in hun unieke ondernemersverhaal waar zij dagelijks mee bezig zijn, vind je informatieve columns en houden we je op de hoogte van het laatste MKB nieuws. Onze ondernemers zijn actief in allerlei sectoren. Denk hierbij aan techniek, ambacht, automotive, zorg, gezondheid, cultuur, dienstverlening, media, toerisme, horeca, retail en beauty. Hierdoor is er altijd wel een interessant ondernemersverhaal voor jou! Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om jouw ondernemersverhaal te delen.

Meer dan een MKB vakblad

ZAAQ is meer dan alleen een vakblad. Wij verzorgen namelijk ook online exposure op onze website en op onze social media kanalen en bieden een uitgebreid zakelijk netwerk aan onze ondernemers.

Header-adverteren

Jouw verhaal in het MKB vakblad?

Bij ZAAQ vinden wij dat elke ondernemer een uniek verhaal heeft. Dat beperkt zich niet tot ondernemersverhalen van het midden- en kleinbedrijf (MKB). Of je nu nét bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel of als vijfde generatie aan het roer van het familiebedrijf staat: wij willen graag weten wat ondernemers beweegt en motiveert, waar zij tegenaan loopt en hoe ze blijven vernieuwen. Ons vakblad voor ondernemers valt 5 keer per jaar bij ruim 10.000 ondernemers op de mat. Wij zijn er om ondernemers te promoten, te verbinden en te inspireren. Misschien doen wij binnenkort ook ZAAQ’en samen?

Bekijk de mogelijkheden