Zakelijk magazine

Zakelijk Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van het laatste zakelijke nieuws uit de regio’s Edam-Volendam & Zeevang, Landsmeer, Purmerend & Beemster en Waterland? Dan is ZAAQ het zakelijke magazine voor jou. ZAAQ brengt je op de hoogte door middel van interessante ondernemersverhalen, informatieve columns en het laatste zakelijke nieuws. Ons nieuws gaat over allerlei sectoren. Denk hierbij aan techniek, ambacht, automotive, dienstverlening, media, zorg, cultuur, gezondheid, toerisme, horeca, retail en beauty. Hierdoor is er altijd wel een interessant artikel voor jou

ZAAQelijk nieuws

Ruim 10.000 ondernemers ontvangen 5 keer per jaar gratis ons zakelijk magazine. Daarnaast plaatsen wij onze artikelen op onze website en socials. Hierdoor bereikt het zakelijke nieuws altijd geïnteresseerde ondernemers. Wij zijn er om ondernemers te promoten, te verbinden en te inspireren. Misschien doen wij binnenkort ook ZAAQ’en samen?

Header-adverteren

Jouw verhaal in het zakelijk magazine?

In Nederland zijn er ontzettend veel ondernemers met unieke ondernemersverhalen, net zoals jouw ondernemersverhaal. Wat is er mooier dan jouw ondernemersverhaal te delen met jouw doelgroep en andere ondernemers? Bij ZAAQ vinden wij elk ondernemersverhaal uniek. Of je net voor jezelf bent begonnen of CEO bent van een groot of internationaal bedrijf: wij willen graag weten wat jouw motivatie is, tegen welke obstakels je aanloopt en hoe je blijft vernieuwen. Deel je verhaal in ZAAQ en kom onder de aandacht bij ruim 10.000 andere ondernemers in de regio groot Waterland.

Bekijk de mogelijkheden