ZZP magazine

ZZP Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van het laatste ZZP nieuws uit de regio’s Edam-Volendam & Zeevang, Purmerend & Beemster en in Waterland? Dan is ZAAQ het ZZP magazine voor jou. ZAAQ brengt je op de hoogte door middel van interessante ondernemersverhalen, informatieve columns en het laatste ZZP nieuws.

ZZP magazine

Het nieuws van ZAAQ kan je vinden op onze website, magazine of socials. Ons nieuws gaat over allerlei sectoren. Denk hierbij aan techniek, ambacht, automotive, dienstverlening, cultuur, media, toerisme, horeca, retail en beauty. Hierdoor is er altijd wel een interessant artikel voor jou!

 

Header-adverteren

Jouw verhaal in het ZZP magazine?

Bij ZAAQ vinden wij dat elke ondernemer een uniek verhaal heeft, onze ondernemersverhalen gaan over ZZP’ers, MKB’ers maar ook over multinationals. Of je nu nét bent ingeschreven als ZZP’er of als vijfde generatie aan het roer van het familiebedrijf staat: wij willen graag weten wat jou beweegt en motiveert, waar je tegenaan loopt en hoe je blijft vernieuwen. Ons magazine valt 5 keer per jaar bij ruim 10.000 ondernemers op de mat. Wij zijn er om ondernemers te promoten, te verbinden en te inspireren. Misschien doen wij binnenkort ook ZAAQ’en met jou?

Bekijk de mogelijkheden