BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
beauty
icon-auteur Christy Rijser

Ondernemer in de spotlight

In elke editie van ZAAQ zetten we een ondernemer in de spotlight die lid is van Zeevang Ondernemers. In deze editie is dat Cécile Mooijer van de gelijknamige schoonheidssalon in Oosthuizen, die het stokje kreeg overgedragen van Lisa van Susteren met de vraag hoe zij het voor elkaar krijgt dat mensen zo gelukkig haar schoonheidssalon verlaten?

Cécile streeft ernaar dat mensen verzorgt de deur uitgaan en geleerd hebben hoe zij hun gezicht en voeten beter kunnen verzorgen. Ze gelooft erin dat dit mensen zelfvertrouwen geeft en ze hierdoor hun aandacht kunnen richten op zaken die voor hen belangrijk zijn. Dit doet Cécile door te luisteren naar de wensen en gastvrij te zijn, zodat iedereen zich altijd welkom en comfortabel voelt in haar salon.

Sinds 1994 staat Cécile ingeschreven bij de KvK. Eerst had ze een eigen salon in Warder en daarna verhuisde ze met haar zaak naar de Vederkruidlaan in Oosthuizen. De schoonheidssalon van Cécile is nu bijna 3 jaar aan de Raadhuisstraat 40 gevestigd, tegenover de supermarkt. Een plek die haar goed bevalt.

De afgelopen maanden was de salon van Cécile gesloten vanwege de coronamaatregelen. In die periode heeft ze veel aan e-learning gedaan, heeft ze webinars gevolgd en zichzelf weer ontwikkeld. Niet alleen om op niveau te blijven, maar ook om de punten die ze jaarlijks moet behalen om het vak van medisch pedicure uit te mogen oefenen. Cécile bekijkt het van de positieve kant: ze had dan geen omzet, maar het heeft haar in positieve zin wel iets opgeleverd en dat ziet ze in zekere zin als investering.

Meer weten?

Je leest het hele interview op zeevangondernemers.nl

Meer beauty


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden