BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
boeken

Next Level You

Een op de zes Nederlanders heeft burn-outklachten en 88% van de medewerkers blijft gewoon stug doorwerken als ze stress ervaren. Twee derde van de Nederlanders slaapt daardoor slecht. Onheilspellende aantallen die voor veel ziekteverzuim en hoge kosten zorgen. Wat is er nodig om dit tij te keren? Roy Wenting schreef met Next Level You het boek dat de brug slaat tussen spirituele zelfhulpboeken en managementliteratuur over stress en vitaliteit.

Next Level You helpt je je bewustzijn en energie te verhogen. Deze innerlijke evolutie verandert je kijk op je wereld en je uitdagingen. Met het ‘innerlijk evolutie model’ krijg je ruimte voor een nieuw perspectief. Het geeft je houvast op voor jou wellicht nog onbekend terrein. Roy Wenting combineert daarvoor moderne wetenschap met eeuwenoude spirituele tradities in een fris jasje. Om de brug te slaan naar de praktijk wisselt hij inspiratie en relevante praktijkvoorbeelden af. Tenslotte ligt de echte kracht van dit boek er uiteindelijk in dat je het zelf gaat ervaren. Hij reikt je daarom vanuit dit boek en de ondersteunende app een praktische 10-weekse challenge aan om jouw innerlijke groei een vliegende start of doorstart te geven. Het boek sluit af met een inspirerende doorkijk in hoe je ook ‘next level’ kunt gaan in organisaties en leiderschap.

Auteur: Roy Wenting
Uitgever: Van Duuren Management
ISBN: 978-90-8965-662-9
Prijs: € 27,99
Soort: paperback | NL

Meer boeken


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden