BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
edam-volendam

Meld je aan voor het Topsport Gala Volendam 2023

Op 9 december 2023 is het weer tijd voor het Topsport Gala in Volendam. Het jaarlijkse gala wordt al weer voor de 5e keer georganiseerd in sporthal Opperdam. Het Topsport Gala Volendam is een geweldige netwerkgelegenheid waar 650 ondernemers uit het hele land aanwezig zijn om te genieten van een onvergetelijke avond. Allemaal ter ondersteuning van de topsport in de gemeente Edam-Volendam. 

Bij het Topsport Gala Volendam staan kwaliteit en beleving centraal. In een paar dagen tijd wordt de simpele sporthal omgetoverd tot een oogverblindende eventlocatie. Met een heerlijk 5-gangen diner en fantastische artiesten, is er alle ruimte om te netwerken, dansen en te bieden op de mooiste unieke kavels. De perfecte gelegenheid om zakenrelaties of vrienden mee naartoe te nemen.

De line-up bestaat dit jaar uit de volgende acts: Kenija, Belle Perez, Django Wagner, Danny de Munk, Monique Smit, Davy Keys en Jeffrey Parmentier. De presentatie zal verzorgd worden door Monique Smit. De aanmeldingen stromen volop binnen, maar er zijn nog enkele tafels beschikbaar!

Een toegangskaart kost €275,- (excl. btw). Een eigen tafel afnemen als bedrijf is mogelijk vanaf 10 personen. Inschrijven is mogelijk via topsportgalavolendam.nl. Bij vragen, neem contact op met info@topsportgalavolendam.nl. Als bedrijf geïnteresseerd in commerciële samenwerking rondom het Topsportgala? Neem dan ook contact op met ditzelfde emailadres!

Meer edam-volendam


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden