BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
edam-volendam
icon-auteur Roos Bähr icon-auteur Christy Rijser

Ondernemer in de spotlight

In elke editie van ZAAQ zetten we een ondernemer in de spotlight die lid is van Zeevang Ondernemers. In deze editie is dat René Meijer van R. Meijer Assurantiën, die het stokje overgedragen kreeg van Simko Paint met de vraag: ‘word je kantoor al te klein?’

op de website van Zeeevang Ondernemers lees je het hele artikel

Dat kantoor bevindt zich nu nog op de Ambachtsweg, maar het plan is er om te verhuizen naar de Raadhuisstraat in Oosthuizen. René werkt, samen met collega’s, aan verzekeringen en hypotheken voor particulieren en bedrijven en daar hebben ze het zo druk mee dat er nauwelijks acquisitie nodig is. René verdiende zijn sporen bij klinkende namen in de branche en kwam in1997 in Oosthuizen wonen. In 2015 begon hij zijn eigen bedrijf destijds op zijn zolderkamer. Zijn klanten weten hem vooral dankzij mond-tot-mond reclame te vinden.

Die groei zorgt ervoor dat ze uit hun jasje groeien op de huidige locatie. In het oude gemeentehuis ziet René mogelijkheden om zijn werkruimte te verdubbelen. En dat is niet alleen prettig voor hem en zijn medewerkers, maar ook voor de klanten, omdat ze er met twee mooie spreekkamers meer privacy kunnen bieden.   

Meer edam-volendam


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden