BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
edam-volendam

Ondernemer in de spotlight

In elke editie van Zaaq zetten we een ondernemer in de spotlight. Deze editie is het Jeroen van Vliet van StartReady, die van Albin Zwiers het stokje kreeg overgedragen met de vraag: ‘Hoe gaat 2018 er voor jou en StartReady uit zien?’

Jeroen van Vliet is 43 jaar oud, heeft een vrouw, drie kinderen en woont sinds 2006 aan de Seevancksweg in Oosthuizen. Jeroen is daarnaast eigenaar van zijn eigen holding gevestigd op zijn woonadres.

Zijn antwoord op de vraag van Albin: ‘Dit jaar is het jaar dat we ons bedrijf geheel hebben verkocht aan KPN. Dat is nogal een stap, maar hard werken werd hiermee beloond. 2018 wordt voor mij een jaar dat ik het iets rustiger aan zal gaan doen, maar ook kan nadenken over wat de toekomst mij gaat bieden.

Ik ben in het verleden lid geworden van Zeevang Ondernemers omdat ik collega-ondernemers wilde leren kennen en spreken. Ik wil weten wat andere ondernemers boeit. Daar ben ik de afgelopen jaren diverse mensen tegengekomen en dat boeien is me gelukt. Of het nu positief was of negatief, de Zeevangondernemers hebben me in het algemeen geboeid en ik ben blij dat ik er lid van mag zijn. Ik probeer wel naar uitjes of de vergaderingen te gaan, maar ben niet altijd van de partij. Ik vind het een leuke club mensen bij elkaar.’

Lees het hele interview op zeevangondernemers.nl

Meer edam-volendam


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden