BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
edam-volendam
icon-auteur Janine Klein icon-auteur Robert Swart

Ondernemer in de spotlight

In elke editie van Zaaq zetten we een Zeevang ondernemer in de spotlight, die een vraag beantwoordt van een ander ZO!-lid. Deze editie is het Albin Zwiers van AZ Autoreiniging die van Robert Swart het stokje kreeg overgedragen met de vraag: ‘Heb je ooit overwogen om je baan op te zeggen om volledig zelfstandig te gaan werken of zie je dat nog voor je in de toekomst?’

Dit is voor mij een lastige vraag en een vraag die de spijker op zijn kop slaat. Ik overweeg dit al jaren maar wat dat betreft ben ik nog te bang om m’n zekerheid weg te doen. Ook ben ik gedurende drie dagen per week erg gelukkig in mijn werk als coördinator op een recherche-afdeling van de politie. Dus ja, het spookt door mijn hoofd, maar heb voor mijzelf nog geen duidelijke beslissing genomen. Het pannetje staat zachtjes op het vuur.

Allereerst is het vreemd om jezelf te interviewen, maar ben wel vereerd met de uitnodiging van Robert Swart om iets over mijzelf en mijn bedrijf te mogen vertellen. Ik zal het daarom maar niet in de vraag-antwoord vorm doen.

AZ Autoreiniging bestaat sinds september 2005, maar heeft zijn oorsprong in 1991 toen ik als jongetje van 14 jaar bij een autobedrijf in Emmen aan de slag ging als autopoetser. Ik ben Bert van Boven dan ook nog altijd dankbaar voor die ene kans. Gedurende de jaren die er op volgden ben ik blijven poetsen. Tot ik het idee kreeg om zeer kleinschalig voor mijzelf te beginnen…

Lees het hele interview op zeevangondernemers.nl

Meer edam-volendam


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden