BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
kort nieuws

Groei bij Regio Verzekering en Marken

Vanwege groeiende bedrijfsactiviteiten werd het huidige pand van Regio Verzekeringen Marken op de Kerkbuurt te klein. Sinds 1 januari jl. is Vivienne Commandeur daarom met haar team verhuisd naar Kruisbaakweg 5A, direct bij de ingang van het dorp aan de hoofdweg.

‘Het huidige pand werd te klein en in ons nieuwe kantoor hebben wij meer ruimte. Daarnaast is de bereikbaarheid beter en is er volop parkeergelegenheid. Onze dienstverlening komt op deze nieuwe locatie nog beter tot zijn recht. Bij ons is er altijd ruimte voor persoonlijk contact en een luisterend oor. Klanten krijgen altijd onze vertrouwde mensen aan de lijn en we geven ze advies of zoeken alles voor ze uit’.

Bij Regiobank/Regio Verzekeringen Marken kan men terecht voor vragen over verzekeringen, hypotheken, betalen en sparen. Daarnaast worden ze geholpen met de aan- of verkoop van een woning.

Meer kort nieuws


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden