BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
kort nieuws
icon-auteur Janine Klein

Lievito open op nieuwe locatie

Anderhalf jaar was Lievito gevestigd in Bierderij Waterland, maar eind februari opende het restaurant aan de Haringburgwal in Monnickendam haar deuren na een rigoureuze verbouwing van 5 maanden. Eigenaar Floris Kniepstra: ‘In januari zijn we open gegaan voor de afhaal en nadat de vergunning rond was zijn we eind februari ook met het restaurant open gegaan. We worden vanaf de eerste dag gelijk goed gevonden en verwachten de komende maanden ook veel aanloop van toeristen en havengasten.’

De naam dankt het restaurant aan één van de ingrediënten van pizza: de Italiaanse vertaling van het woord gist. Floris en zijn team bakken hier van woensdag t/m zaterdag de lekkerste ambachtelijke pizza’s met verse producten en elke week bieden zij een andere special aan. ‘We besteden veel aandacht aan het deeg en dat proef je. Daarbij gaan we voor goede wijnen die passen bij de pizza’s’, aldus Floris. De pizza’s kunnen niet alleen in de pizzeria worden genuttigd, maar ook worden afgehaald.

Meer kort nieuws


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden