BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
kort nieuws

Samenwerking Rijser & ZAAQ

Vanaf 2021 wordt ZAAQ gedrukt bij lokale Drukkerij Rijser en gelabeld en geseald door Global Mail Centre, beide gevestigd in Purmerend. Door deze samenwerking wil ZAAQ nog meer bijdragen aan de samenwerking tussen ondernemers in de regio’s waarin zij verschijnt. Hieruit vloeit ook een nieuw initiatief: ZAAQ en Drukkerij Rijser slaan de handen ineen om lokaal inkoopvoordeel voor ondernemers te realiseren. Dit doen zij elke keer met een tijdelijke aanbieding van drukwerk voor ondernemers, waardoor een lokaal inkoopvoordeel behaald kan worden.

Voor deze editie kunnen ondernemers in de regio gebruik maken van het inkoopcollectief door ‘to-do’ blocnotes, voorzien van eigen logo en kleur, te bestellen per 100 stuks of meer en eventueel in eigen huisstijl vormgegeven. Details over deze aanbieding zijn te vinden op bijgesloten flyer of via zaaq.nl/voordeel.

Meer kort nieuws


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden