BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
kort nieuws

Unieke vergader-en eventlocatie

Bij Unlimited You geven ze niet alleen persoonlijk leiderschapstrainingen, maar inspireren en spreken ze nu ook voor bedrijven op locatie.

Het team inspireert anderen om om te gaan met stress en wendbaarheid en om structuur aan te brengen volgens de principes van de Special Forces. Hierdoor worden deelnemers bewust van hun ware karakter onder uitdagende en stressvolle omstandigheden.

Hierdoor komen ze onder andere meer te weten over hun ware karaktereigenschappen, herkennen en anticiperen ze op valkuilen, bevorderen ze hun zelfvertrouwen en werken ze effectiever samen met collega’s. Deelnemers worden hierdoor leider over hun eigen leven en optimaliseren hiermee het werkplezier.

Naast deze trainingen verhuurt Unlimited You ook verschillende ruimtes die geschikt zijn voor meetings, evenementen en/of trainingen op hun prachtige, natuurrijke en rustige locatie Fort bij Spijkerboor. Geheel coronaproof, inclusief catering.

Wil je meer weten? Kijk dan op unlimitedyou.nl voor meer informatie en contactgegevens.

Meer kort nieuws


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden