BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
kort nieuws
icon-auteur Janine Klein

Verhuizing bureau De Redactie

Meer dan 20 jaar hield bureau De Redactie kantoor aan de pittoreske haven van Monnickendam. Begin maart verruilde het detacherings- en trainingsbureau deze prachtige plek voor een andere beeldbepalende locatie in Monnickendam.

Eigenaar Anke Brummerhop: ‘Door corona is de manier van werken ook voor ons veranderd. Hoewel we van harte hopen dat we over afzienbare tijd weer samen vanuit kantoor mogen werken, is (deels) thuiswerken voor ons het nieuwe normaal geworden. Daar hoort een ander soort kantoorruimte bij en die hebben we op het Noordeinde gevonden!’ Het bedrijf is nu gevestigd op de eerste verdieping van het oude raadhuis, een monumentaal en beeldbepalend gebouw dat in het bezit is van stichting Hendrik de Keyser. En het moet gezegd: ook deze plek is wel weer heel speciaal! Wat deze nieuwe locatie bovendien ideaal maakt, is de mogelijkheid om trainingen en workshops in de toenmalige raadszaal te kunnen organiseren. ‘Uiteraard hopen wij dat dit snel weer mag, zodat we onze cursisten uit het hele land in deze sfeervolle omgeving mogen verwelkomen en hen kunnen laten zien hoe mooi Monnickendam is!’

Meer kort nieuws


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden