BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
luxe wonen

Purmerendse stadsvilla

Deze prachtige stadsvilla is gelegen in de rustige Purmerendse wijk Wheermolen en is in één woord een plaatje! 

De geweldige woning uit 2002 biedt 250m² woongenot en is omringd door een enorme, professioneel onderhouden tuin. Je wordt eigenaar van maar liefst 1.460m² grond. Naast een enorme open keuken met eet- en woonruimte heeft Zonnelaan 14 zeven slaapkamers, die ook als studeer-, kantoor- of fitnessruimte gebruikt kunnen worden. De auto parkeer je in de riante garage en op de oprit is voldoende ruimte voor de auto van de visite.

‘De voorkant is voor een deel voorzien van een overkapping, door prachtige zuilen’

Alleen al de aanblik van deze stadsvilla laat je hart sneller kloppen. De voorkant is voor een deel voorzien van een overkapping, geflankeerd door prachtige zuilen. Via de hal loop je door de dubbele deuren direct de woonkamer in die groot, strak en vooral licht is, dankzij de vele raampartijen. Vanuit de grote serre heb je uitzicht op de achtertuin met een enorm grasveld. Aan het eind van de tuin staat een prachtige bomenrij, waardoor je je aan de rand van een bos waant. Op de benedenverdieping tref je naast de woonkamer ook een ruime werkkamer aan. Onder de plavuizen is vloerverwarming aangebracht, waardoor het altijd genoeglijk warm is in huis. De garage biedt ook ruimte aan fietsen of opslag.

Via de fraaie open trap met vide, bereik je de eerste verdieping. Deze biedt ruimte aan 4 royale slaapkamers en 2 badkamers met toilet, dubbele wastafels, douche en riant ligbad. Maar er is meer: op de tweede etage tref je opnieuw twee gezellige kamers, met in het oog springende balken en uitzicht over je ‘landgoed’.

‘De ruime entree geeft een imposante doorkijk naar boven’

De Zonnelaan ligt op een centraal, maar rustig punt in Purmerend, nabij de gezellige binnenstad. Met de auto ben je bijvoorbeeld binnen een half uur in het centrum van Amsterdam en ook het openbaar vervoer is prima geregeld. Voor kinderen zijn er op steenworp afstand volop speelmogelijkheden in de frisse buitenlucht.   

Meer info op: www.teunisse.nl

Meer luxe wonen


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden