BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
samenwerking

Zzp’ers en ondernemers een spiegel voorhouden

Succesvol ondernemen valt of staat met in de spiegel durven kijken en te werken aan jezelf en je bedrijf. Stichting Startersloket start op 27 oktober, in samenwerking met de 7 gemeenten in Zaanstreek-Waterland en ZW Werkt Door, met het inspirerende ondernemersprogramma “Spiegel je business”. Ondernemers en zzp’ers uit de regio gaan aan de slag met het verbeteren en vernieuwen van hun bedrijf. Zij kunnen zich hier nu voor aanmelden, deelname is gratis.

“Spiegel je business” is speciaal ontwikkeld om ondernemers te helpen met het verbeteren van hun bedrijfsvoering. Ondernemers nemen deel aan vier praktische en inspirerende online trainingen, aangevuld met een persoonlijk werkpakket. Aan eerdere edities in andere regio’s namen al ruim 250 ondernemers deel en werd het beoordeeld met het cijfer 8. Ruim 80% realiseerde na deelname verbeteringen binnen de onderneming.

Ondernemersbelangen

De gemeenten Purmerend, Zaanstad, Edam-Volendam, Landsmeer, Waterland, Oostzaan en Wormerland zetten zich in voor een goed ondernemersklimaat en nauw contact met de ondernemers binnen de regio. ‘We willen als regio het lokale bedrijfsleven in een goede uitgangspositie brengen’, stelt wethouder Economische Zaken Angelique Bootsman van de gemeente Edam-Volendam. ‘Met het programma “Spiegel je business” worden ondernemers uitgedaagd op aspecten als creativiteit, innovatief vermogen, financieel inzicht en duurzaamheid. Van klankborden, inspireren en spiegelen worden we uiteindelijk allemaal sterker. Ik zou zeggen: Pak die kans!’ aldus Henry Wassink, voorzitter van de Purmerendse Regio Ondernemers (PRO).

Initiatiefnemer Joeri Goede vult aan: ‘Deelnemers worden geprikkeld om kritisch na te denken over hun bedrijf. Op deze manier willen wij de bedrijvigheid in de regio een extra impuls geven om zo de bedrijfsdynamiek te bevorderen.’

4 online trainingen

“Spiegel je business” omvat vier online trainingen door professionele trainers: toekomstbestendig ondernemen, creatief vernieuwen, klanten vinden, klanten binden en financieel gezond ondernemen. De trainingen zijn op 27 oktober, 3 november, 10 november en 17 november. Joeri: ‘De meerwaarde van het programma ligt in het toekomstbestendig maken van de onderneming. Succesvol ondernemen is vooral het laten uitkomen van je dromen, hard werken, soms falen, sterker opstaan en je doelen behalen.’

Meer samenwerking


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden