BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
verenigingen
icon-auteur Janine Klein

Algemene Ledenvergadering Ondernemend Waterland

Op donderdag 11 mei werd de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering gehouden. Dit keer werd gekozen voor het Hart van Katwoude als locatie, alwaar een smakelijk buffet voor de aanwezigen werd geserveerd.

Na het formele gedeelte, waarin de notulen van de vorige ALV werden goedgekeurd, het financieel verslag 2022 en begroting 2023 werden doorgenomen en er decharge aan het bestuur werd verleend voor het jaar 2022, werd gemeld dat voorzitter Leo de Boer aftredend en herkiesbaar is. Hij is voor een volgende termijn herbenoemd. Secretaris André Boon zal in 2024 aftreden en is niet herkiesbaar. Daarom werden de leden nu opgeroepen om na te denken over een opvolger voor het secretariaat van Ondernemend Waterland.

Daarna was het de beurt aan Karin Vlug van Stichting Promotie Waterland (SPW), die in vogelvlucht uitleg gaf over de werkzaamheden van SPW. Ook de organisatie van de herdenking van de Slag op de Zuiderzee, in de personen van Eric Heusinkveld en Tineke Steur in kledij uit die tijd, krijgt alle ruimte voor een bevlogen presentatie over alle activiteiten die er deze zomer plaats gaan vinden.

Meer verenigingen


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden