BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
verenigingen

Algemene ledenvergadering Ondernemend Waterland

Op 19 mei heeft Ondernemend Waterland de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden. Met een opkomst van 41 leden was het een goed bezochte bijeenkomst. De bijeenkomst was bij RMPT Healthcenter aan `t Spil in Monnickendam. De oude Koninkrijkzaal is daar omgebouwd tot een flitsende sportschool.

Naast het doornemen van de financiën bij de jaarvergadering heeft een bestuurswissel plaatsgevonden. Sjuul Adema is als bestuurslid/penningmeester afgetreden. Gelukkig heeft Marcel Pereboom, lid van Ondernemend Waterland, zich spontaan aangemeld voor de vacante functie. Tijdens de vergadering stelde hij zich even kort voor.

Na de vergadering heeft Robbert Miedema van RMPT ons uitgebreid verteld over zijn healthcenter. Mooi om te horen hoe een jonge ondernemer zijn passie volgt. RMPT is actief met Personal Training & Coaching en Lifestyle coaching-Voedingsbegeleiding. Naast Robbert zijn er meerder gezondheidsondernemers gevestigd in het healthcenter. Linda Brouwer, De Voetendokter is actief bezig als medisch pedicure, Paul Schuurman van TRQ Fysiotherapie heeft er zijn plek gevonden en als laatste is Echobureau Twinkelster gevestigd in het healthcenter.

Meer verenigingen


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden