BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
verenigingen
icon-auteur Arnold van der Zee

Bedrijfsbezoek en ALV op 24 mei

Op een zonovergoten donderdag in mei vond de voorjaars Algemene Leden Vergadering (ALV) plaats. Dit gebeurde tijdens het bedrijfsbezoek bij de winnaar van de Waterlandse Ondernemersprijs 2017: Willem Slot van Van Geemen.

De opkomst was weer groot en voorzitter Bas van Baarsen gaf aan dat het leuk is iedereen, na een rustigere winterperiode, weer te zien. De notulen van de voorgaande ALV in het najaar van 2017 werden zonder opmerkingen goedgekeurd.

Penningmeester André Schomakers nam vervolgens kort de jaarcijfers door. Gebleken is dat we vorig jaar meer hebben uitgegeven dan er ingekomen is, maar alles met een plausibele verklaring. Zo is er een grote voorfinanciering gedaan voor Waterlandbonnen, die pas in dit jaar verkocht gaan worden. Ook nam het jubileumfeest een flinke hap uit de begroting. Met deze toelichting werd de jaarstukken door de leden goedgekeurd en werd decharge verleend aan het door het bestuur gevoerde beleid over het jaar 2017.

John Dekker kreeg het woord om een tipje van de sluier op te lichten van het bedrijfsbezoek in oktober bij het Bernard Nieuwentijt College (BNC). Met Richard de Hoop, entertrainer van beroep, worden de OVW-leden, maar ook leden van het College en leerkrachten van het BNC gemotiveerd om beter te luisteren, af te stemmen en samen te leren spelen. Als professioneel spreker vergelijkt Richard de Hoop (richarddehoop.nl) karakters van mensen met instrumenten en samenwerken met het spelen in een orkest. Met als slotakkoord een team dat swingt en een samenwerking die gaat voor een staande ovatie.

Tot slot was er – na een fantastische catering verzorgd door De Verkeerde Wereld – alle ruimte om met de medewerkers van Van Geemen op ontdekking te gaan in het bedrijf. Als klap op de vuurpijl konden OVW-leden door Arnold van der Zee op de gevoelige plaat worden vastgelegd in de cabine van de nieuwste aanwinst van het bedrijf: een Liebherr 926 rupskraan. Over dit bedrijfsbezoek wordt ongetwijfeld nog lang nagepraat!

Meer verenigingen


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden