BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
verenigingen
icon-auteur Janine Klein icon-auteur Robert Swart

Even voorstellen: Cajo Vroom, voorzitter ZO!

Mijn naam is Cajo Vroom, 50 jaar en geboren en opgegroeid in Middelie. Na jaren in Oosthuizen gewoond te hebben, woon ik sinds 5 jaar in Volendam samen met mijn vriendin.


Naast mijn studie Civiele Bouwkunde aan de HTS in Alkmaar ben ik gaan werken in het funderingsbedrijf van mijn vader en ooms. In 1995 heb ik samen met 2 neven en 2 broers het familiebedrijf overgenomen en ben doorgegroeid naar mijn huidige functie als directeur en hoofd van het bedrijfsbureau van Vroom.

Ik ben lid geworden van ZO! om het contact met de lokale bedrijven niet te verliezen, juist omdat ons bedrijf voornamelijk klanten en leveranciers buiten Zeevang kent. Ik ben 5 jaar bestuurslid geweest, voordat ik een jaar geleden de functie van voorzitter oppakte. Als voorzitter leid ik het bestuur en zorgen we er samen voor dat de aangesloten ondernemers iets terug krijgen voor hun lidmaatschap. Als voorzitter vertegenwoordig ik ons ook bij VOWA vergaderingen en bijeenkomsten, samen met Paul Mobron. Het is voor onze vereniging belangrijk vertegenwoordigd te zijn bij regionale aangelegenheden.

Daarnaast is er regelmatig overleg met de gemeente over algemene zaken die voor ondernemers van belang zijn en verstrekken we informatie voor ondernemers met ondernemers. We proberen elk jaar een bedrijfsbezoek in de gemeente en een projectbezoek buiten de gemeente te organiseren, gecombineerd met een netwerkgelegenheid. Ik vind het belangrijk dat we naast gezellige bijeenkomsten ook de ondernemers vertegenwoordigen en kennis en informatie delen en aanbieden als vereniging.

Meer verenigingen


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden