BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
verenigingen
icon-auteur Janine Klein icon-auteur Robert Swart

Even Voorstellen… Laura Buisman, penningmeester ZO!

Mijn naam is Laura Buisman (48) en ik ben getrouwd met Koos. Samen hebben we 2 kinderen Celine en Lars. In 1996 startte Koos zijn bedrijf Buisman Tuinmachines, waarin we alle machines en gereedschappen verkopen en repareren die nodig zijn voor het onderhoud van tuinen en parken. Sinds 2004 werk ik fulltime in ons bedrijf.

In het ZO! bestuur vervul ik de functie van penningmeester. Daarin ben ik verantwoordelijk voor het financiele gedeelte van ZO! Een functie die ik in de avonduren kan vervullen en die veel overeenkomsten heeft met het werk waarmee ik mij binnen ons bedrijf bezighoudt. Naast de winkel verzorg ik daar de volledige administratie.

Het hebben van contact met lokale collega-ondernemers, verbinden en samenwerken en waar mogelijk informatie delen vind ik belangrijke functies van onze vereniging. De informatie delen we via de mail, op thema-avonden en bij ledenbijeenkomsten. Via website, Facebook en Instagram delen we daarnaast ook interviews, jubilea en ander nieuws met iedereen die daar interesse in heeft.

Voor mij zijn bereikbaarheid van bedrijven, het gemeentelijk beleid en scholing van technisch personeel belangrijke onderwerpen. ZO! probeert elk jaar een bedrijfsbezoek te plannen bij een ondernemer, waardoor je meer inzicht en begrip krijgt in waar anderen mee bezig zijn. Daarnaast is er jaarlijks een bezoek aan een project in de regio, waarbij er ook ruim gelegenheid is om onderling met elkaar in gesprek te gaan. Ik vind dat waardevolle bijeenkomsten.

Meer verenigingen


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden