BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
verenigingen

Even voorstellen: Monica Pronk, secretaris ZO!

Mijn naam is Monica Pronk, 56 jaar en geboren en opgegroeid in Oosthuizen. Sinds mijn 20ste woon ik in Middelie. Ik ben getrouwd met Cees en heb twee zonen en twee schoondochters.

In augustus 2016 heb ik mijn bedrijf Drukkerij Van der Molen in Oosthuizen verkocht en sinds maart 2017 ben ik niet meer werkzaam. Ik geniet van mijn vrije tijd, maar heb het evengoed nog druk!

In het bestuur vervul ik de rol van secretaris. Dat doe ik al sinds 2002. Vanuit die rol onderhoud ik de communicatie tussen het bestuur en de leden. Het is mijn doelstelling om ZO! uit te breiden met nog meer leden en onze vereniging in de belangstelling te houden van gemeente en samenwerkende ondernemersverenigingen in de omgeving. Ik zie graag een gezonde ontwikkeling voor de ondernemers in Zeevang.

Onze vereniging is belangrijk. Samen staan we sterk! Bovendien vind ik het heel leerzaam: we hebben veel leden uit verschillende branches. Het is een prettige bijkomstigheid dat we op aangename wijze zakelijke gezelligheid met elkaar kunnen delen en kunnen netwerken. Een prettige samenwerking als bestuur, maar ook goede communicatie met de leden, gemeente en andere ondernemersverenigingen zijn hierbij van belang.

Ik maak me hard voor een andere invulling van het voormalige gemeentehuis in Oosthuizen. Ik hoop dat het gaat lukken om daar horeca en zorg in te verenigen. Ondernemen gaat niet alleen om geld verdienen. Het gaat ook om sociaal ondernemerschap. Je moet elkaar ook werk gunnen.

Meer verenigingen


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden