BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
verenigingen
icon-auteur Janine Klein icon-auteur Christy Rijser

Even voorstellen… Roel Brussel, bestuurslid ZO!

Ik ben Roel Brussel, 60 jaar en getrouwd met Wilma. We hebben twee fantastische kinderen (een dochter en een zoon), die al geruime tijd met hun partner samenwonen. In 1998 ben ik gestart met mijn Klus- en Onderhoudsbedrijf. Mijn werkzaamheden betreffen altijd renovatie en onderhoud van bestaande bouw. Mijn werkgebied is voor 90% tussen Purmerend en Hoorn.

Ik zit voor de tweede keer in het bestuur. Nu ‘gewoon’ als bestuurslid. In een bestuur (van 7 personen) zijn maar drie specifieke functies: de voorzitter, de secretaris en de penningmeester. In mijn vorige bestuursperiode heb ik het penningmeesterschap vijf jaar vervuld.

Het is goed om te weten hoeveel verschillende bedrijven, beroepen en kwaliteiten we in onze gemeente hebben. Maar het is ook leuk om de ondernemers, als persoon, eens informeel te spreken of informatie te krijgen en te geven die voor iedere ondernemer interessant kan zijn. Met de activiteiten van de vereniging proberen we hieraan een bijdrage te leveren.
Nu we – door de fusie – een grote(re) gemeente zijn geworden, hebben we ook te maken met ándere ondernemersverenigingen. Belangrijk is dat we daarmee in contact komen en ons profileren als een serieuze gesprekspartner.

ZO! heeft echt een eigen karakter: gemoedelijk en eigenzinnig. Dat moeten we blijven koesteren.

Meer verenigingen


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden