BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
verenigingen

Jan Haring Race

Ook dit jaar mag de Jan Haring Race niet ontbreken aan de Waterlandse evenementenkalender. Het weekend van 6 t/m 8 juli staat dan ook in het teken van dit evenement rond de binnenhaven van Monnickendam. Ondernemersvereniging Waterland draagt uiteraard weer een steentje bij.

Net als vorig jaar is het voor leden van de OVW daarom mogelijk om, met hun partners, mee te varen naar de startlijn van de zeilwedstrijd. De start ligt op ruime afstand van de ‘Bukdijk’ achter Marken en daardoor is het een leuke vaartocht, maar bovenal een bijzonder spektakel dat je niet wilt missen!

De Volendam-Marken Express stelt ook dit jaar weer een boot ter beschikking om de leden, partners en (bij voldoende ruimte) andere belangstellenden naar de start te varen. Er kan van 9.30 – 10.00 uur opgestapt worden op het schip dat bij De Stegh aanmeert. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via bestuur@ovwaterland.nl. Het schip is rond 12.00 uur weer terug in de haven van Monnickendam. Zo mis je niets van de start op het water en de palingrookwedstrijd met 126 deelnemers op de kade. Voor alle informatie over dit evenement ga je naar janharingrace.nl.

Meer verenigingen


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden