BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
verenigingen

Kennismaking wethouder Economische Zaken

Op donderdag 28 januari had het bestuur van Ondernemend Waterland (OW) via Teams een kennismakingsgesprek met de nieuwe wethouder Economische Zaken, Marieke van Dijk.

Op donderdag 28 januari had het bestuur van Ondernemend Waterland (OW) via Teams een kennismakingsgesprek met de nieuwe wethouder Economische Zaken, Marieke van Dijk.

Het was een prima overleg waarbij de wethouder geïnteresseerd heeft aangehoord wie Ondernemend Waterland is en wat zij doet. Ook de wethouder heeft zich voorgesteld en OW is blij dat er weer een wethouder aan het stuur zit bij Economische Zaken.

In het gesprek werd de nieuwe structuur van Ondernemend Waterland uitgelegd, waarna Sjuul iets heeft verteld over de Waterlandbon en André meer informatie heeft gegeven over de contacten met de VOWA.

Marieke gaf aan dat zij graag van Ondernemend Waterland hoort wat er speelt bij de ondernemers. De speerpunten van OW in relatie tot de gemeente zijn toegelicht:
• Goed contact houden 4x per jaar.
• Focus op een goed ondernemersklimaat, ruimte voor ondernemers, in stand houden detailhandel en de bereikbaarheid.
• Houd uitgaven die gemeente Waterland doet bij voorkeur binnen de gemeente onder de lokale ondernemers.

Voor punt 2 is gesproken over de transformatie van het Galgeriet, enerzijds een groot verlies aan bedrijfsruimte, anderzijds kansen voor ondernemers. OW heeft de wethouder gevraagd om ruimte voor ondernemers onder de aandacht te houden bij de transformatie van het Galgeriet.

We hopen allen dat we bij een volgend overleg over 8 à 9 weken elkaar in het echt kunnen ontmoeten in plaats van online.

Meer verenigingen


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden