BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
verenigingen

Krachten bundelen

Door de coronacrisis zijn er bedrijven in onze regio die acute hulp nodig hebben. Het bestuur van Purmerendse Regio Ondernemers (PRO) vraagt deze bedrijven (lid of geen lid) om hun hulpvraag kenbaar te maken. Marije Sliphorst: ‘Schaam je niet, mensen vinden het fijn om elkaar te helpen. Deze eigenschap zit in onze natuurlijke aard en maakt ons gelukkiger. Denk maar eens hoe fijn je het zelf vindt als je iemand hebt mogen helpen.’ PRO heeft op LinkedIn een groep aangemaakt: www.linkedin.com/groups/2716840/.

Hier kun je je hulpvraag stellen. Deze groep is nadrukkelijk niet alleen voor PRO leden bestemd. Daniël Pardoen: De PRO is een regionale belangenbehartiger, die een overstijgend doel moet kunnen dienen indien de situatie daarom vraagt.’ Mocht je dit medium toch te lastig vinden, schroom dan niet om contact op te nemen via het PRO secretariaat op info@pro-site.nl, zodat zij in hun netwerk kunnen kijken hoe en of ze je kunnen helpen. Het bestuur van PRO gaat onverminderd door met haar taken. Vergaderingen vinden tijdelijk digitaal plaats.

Meer verenigingen


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden