BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
verenigingen
icon-auteur Janine Klein icon-auteur Peter Boer

Netwerkbijeenkomst met lezing Marco Kroon

Op dinsdagavond 11 juli vanaf 18:00 uur organiseert Ondernemend Waterland een netwerkbijeenkomst voor alle ondernemers in de regio Waterland, ten goede van de viering van 450 jaar Slag op de Zuiderzee.

Tijdens deze netwerkbijeenkomst zal Marco Kroon, Nederlands’ hoogst onderscheiden militair en drager van de Militaire Willemsorde, een bevlogen lezing geven over leiderschap, teamwork, veerkracht, kameraadschap, loyaliteit en opereren onder extreme omstandigheden. Beleef het spannende, ontroerende, humoristische, indringende en indrukwekkende waargebeurde relaas van de hoogst gedecoreerde Nederlandse militair!

Ben je ondernemer en gevestigd in de regio Waterland? Koop dan snel je ticket via link, want deze geweldige avond mag je niet missen! Er is plek voor 200 mensen in de feesttent van Eetcafé De Ouwe Blauwe (Brugstraat 6 in Monnickendam) dus vol= vol! Leden van Ondernemend Waterland ontvangen 50% korting op hun toegangskaartje.

Meer verenigingen


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden