BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
verenigingen
icon-auteur janine klein

Nieuw jaar? Goed voornemen!

Ondernemend Waterland is dé community voor actieve en betrokken ondernemers in Waterland. Er vinden frequent bijeenkomsten plaats, zoals bedrijfsbezoeken bij Waterlandse bedrijven, waar altijd mogelijkheid is om te netwerken met de andere aangesloten leden.

Ook de reguliere zomerborrel en nieuwjaarsreceptie worden altijd goed bezocht, al is dat in coronatijd natuurlijk even anders. Daarnaast is Ondernemend Waterland het communicatiekanaal tussen gemeente en ondernemers. Niet alleen met gemeente Waterland, maar ook met de overkoepelende Vereniging Ondernemend Waterland VOWA is er regelmatig overleg met betrekking tot ondernemers gerelateerde zaken.

Het lidmaatschap kost €150 per jaar. Wil je meer weten over deze bruisende community? Kijk dan op ondernemendwaterland.nl of mail het coördinatieteam op contact@ondernemendwaterland om je interesse kenbaar te maken!

Meer verenigingen


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden