BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
verenigingen
icon-auteur Arnold van der Zee

Nieuwjaarsreceptie

Op de eerste vrijdag van het nieuwe jaar werd traditiegetrouw de nieuwjaarsreceptie van Ondernemersvereniging Waterland gehouden.

Veel leden en hun partners, gemeenteraadsleden en leden van de VoWa, in totaal circa 130 gasten, wisten de weg naar Landwater Events te vinden en werden er goed verzorgd door de gastheer en zijn team. De receptie was voor velen een ideale manier om collega-ondernemers een ondernemend 2018 te wensen en de stemming was dan ook uitbundig.

Welkomstwoord

Voorzitter Bas van Baarsen blikte tijdens zijn welkomstwoord terug op 2017 en sprak zijn dank uit aan eenieder die afgelopen jaar op welke manier dan ook een bijdrage had geleverd aan de vereniging en in het bijzonder zijn medebestuursleden die al sinds de oprichting voor de vereniging klaar staan. Voor de ontwikkeling van het Galgeriet sprak hij de wens uit dat er op korte termijn voor alle betrokken ondernemers en bewoners duidelijkheid wordt gegeven over de ontwikkelingen.

Ondernemersprijs

Anders dan andere jaren was dat de ‘Ondernemer van het Jaar 2017’ dit keer bekend werd gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de OVW. Ondernemers Cor en Gideon Roos van Leguit+Roos, Willem Slot van Van Geemen en Wiebe Willig van Henri Willig Kaas werden tijdens de receptie van de spanning verlost toen Willem Slot er met de winst vandoor ging. Na lovende woorden van de jury voor alle ondernemers, ontving ieder een oorkonde en een mooie bos bloemen.
Ook de eervolle vermeldingen voor Bril&Lens, Eyecity Fotografie, Prettig Weekend en Wijnhuis Monnickendam/Wine Affairs konden rekenen op groot applaus van de aanwezigen. Uiteraard vind je op pagina 6 een uitgebreid interview met onze Waterlandse
winnaar!

Meer verenigingen


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden