BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
verenigingen

Nieuws van IBEV

IBEV is de belangrijkste belangenbehartiger van industriële (en andere) bedrijven in de gemeente Edam-Volendam. Dit houdt in dat IBEV optreedt als gesprekspartner van de overheid, om de belangen van haar leden te verdedigen. IBEV staat voor een gezond ondernemersklimaat en werkt aan een goede woon- en werksituatie binnen de gemeente.

IBEV is aangesloten bij: VOWA, het Economisch Fo  rum noord-Holland boven het Noord-zeekanaal, de Economic Board MRA en belangenbehartigers MKB Nederland en VNO-NCW.

Themabijeenkomst P&O

De altijd drukbezochte IBEV ‘Themabijeenkomst P&O’ zal worden gehouden op donderdag 22 oktober 2020 in de Runderkamp Lounge van FC Volendam. In het kader van duurzame inzetbaarheid is dit jaar gekozen voor een presentatie van Be Ready. Deze formule is bij Boon Edam al zeer succesvol gebleken. Meer informatie volgt binnenkort via de nieuwsbrief en social kanalen! Aanmelden kan wél alvast via secretariaat@ibev.nl.

Wie wint dit jaar de ondernemingsprijs?

De IBEV Ondernemingsprijzen zijn een jaarlijks streven voor ambitieuze ondernemers uit de gemeente. Een explosie van vreugde markeerde de victorie van Kubbinga BV als Onderneming van het Jaar 2019. Number1Voetbalreizen ging er daarnaast met de prestigieuze indeKijker Prijs vandoor. Op 16 december kun je er bij zijn. Dan wordt bekend gemaakt wie dit jaar de kroon op het werk zet. Aanmelden via secretariaat@ibev.nl.

Lid worden van IBEV

Hoe meer bedrijven lid zijn, hoe meer IBEV haar standpunten kracht kan bij zetten. Zorg ervoor dat zij de zakelijke belangen kunnen blijven behartigen! Ben je nog géén lid? Meld je snel dan aan via IBEV.nl of via secretariaat@ibev.nl.

Meer verenigingen


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden