BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
verenigingen
icon-auteur Christy Rijser

Ondernemer in de spotlight

In elke editie van ZAAQ zetten we een ondernemer in de spotlight die lid is van Zeevang Ondernemers. In deze editie is dat Wim Doets van De Koggehoorn, die het stokje kreeg overgedragen van Cécile Mooijer met de vraag hoe hij de coronacrisis door komt en hoe hij altijd aan mooie ideeën komt.

Over hoe Wim door de crisis komt is hij duidelijk. Door keihard zijn best te doen, door hulp te vragen bij de gemeente en door creativiteit blijft hij bezig. Ook in deze tijd is hij vele uren per week bezig met zijn Koggehoorn, voor lunch, diner en party. Wim wordt ingehuurd door bedrijven om catering te verzorgen, maar ook door particulieren om thuis te komen koken. Hij speelt daarbij altijd in op de wens van de klant en ‘van kroket tot kreeft’ is zijn slogan. Wim kookt graag voor kleine gezelschappen, maar draait, met behulp van de inhuur van professionals, ook zijn hand niet om voor en diner voor 600 personen.

Als Wim over zijn vak praat, klinkt zijn passie in zijn verhaal door. Maar ook humor kenmerkt deze Zeevang Ondernemer die jaarlijks in de decembermaand met zijn ‘Oliebollerie’ aan de Raadhuisstraat te vinden is met oliebollen, appelflappen, krenten- en rozijnenbollen en zijn ‘kusbollen’ die beroemd zijn in Oosthuizen en omgeving.   

Meer weten?

Je leest het hele interview op zeevangondernemers.nl

Meer verenigingen


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden