BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
verenigingen

Ondersteuning omroep PIM

Ondernemend Waterland heeft namens haar leden een financiële bijdrage van €5.000 gegeven aan omroep PIM voor de aanschaf van nieuwe apparatuur. Deze steun aan PIM is gegeven omdat Ondernemend Waterland het belang ziet van de omroep voor zowel ondernemers als inwoners van Waterland.

Door de manier van programmeren en presenteren brengen ze het nieuws dichter en herkenbaarder bij de inwoners van Waterland, maar ze informeren ook over activiteiten. Hierdoor krijgen inwoners een grotere betrokkenheid bij deze activiteiten en is er meer deelname aan de activiteiten. In deze tijd, waarin media en sociale media zoveel impact hebben op de nieuwsstromen en de beeldvorming, is het goed om te zien dat inwoners van Waterland geïnformeerd worden door inwoners van Waterland over zaken die hen aangaan.

Inzet

Ondernemend Waterland waardeert de enorme inzet van de vrijwilligers van PIM bij het produceren en presenteren van de uitzendingen. De vrijwilligers, vanuit hun professie veelal niet verbonden met de film- en tv-industrie, stoppen veel tijd in hun hobby, met als doel het mooie van Waterland te laten zien aan een ieder die dat wil. Daarbij herkent Ondernemend Waterland de behoefte van omroep PIM: ook ondernemers moeten regelmatig hun materiaal en materieel vervangen en vernieuwen. Niet vanwege het slechte gebruik, maar wel vanwege het veelvuldig gebruik, waardoor de kwaliteit afneemt en het risico bestaat dat producties niet kunnen worden gerealiseerd door falende apparatuur.

Belang

Ondernemend Waterland wil met deze donatie laten zien dat ondernemers niet doneren om er een zakelijk voordeel mee te behalen, maar om te benadrukken dat zij het sociale en lokale belang van Omroep PIM heel hoog heeft zitten. Ze hoopt dat deze onbaatzuchtige donatie voor gemeente Waterland, haar burgemeester en wethouders en de raad een stimulans is om ook een aanzienlijke extra bijdrage te doen, ter ondersteuning van deze noodzakelijke investering van Ä85.000, die onder meer aangewend wordt om te investeren in een geluidsinstallatie in de raadszaal, voor een beter uitzendgeluid tijdens de raadsvergaderingen.

Steunen

Ook inwoners kunnen PIM laten zien dat zij hun uitzendingen op prijs te stellen. Door lootjes te kopen of gebruik te maken van het ‘heitje voor een karweitje’ plan, aangeboden door vrijwilligers van omroep PIM, dragen zij bij aan de inkomsten voor de investeringen. Ondernemend Waterland vindt het fantastisch om te zien dat vrijwilligers bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken om geld op te halen voor PIM en doet daarom graag de oproep om PIM te steunen, door een financiële bijdrage te leveren ten behoeve van de aanschaf van nieuwe apparatuur.   

Meer verenigingen


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden