BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
verenigingen
icon-auteur Janine Klein

OVW aan de start Jan Haring Race

Net als de afgelopen 6 jaar, was ook de OVW Zomerborrel op 6 juli jl. een groot succes. Naast de circa 60 leden, veelal met partner, was ook de aanwezigheid van bijna alle collegeleden en een aantal, aan ondernemers gerelateerde, ambtenaren opvallend. Verder was, namens VOWA, voorzitter Piet Hein Debets aanwezig en werd een aantal introducees verwelkomd.

Ook dit jaar hadden OVW-leden, samen met hun gezin, de gelegenheid om de start van de Jan Haringrace van dicht bij mee te maken. Nu drie jaar geleden besloot het bestuur van de OVW om de organisatie van het Jan Haring Weekend voor meerdere jaren een bijdrage toe te zeggen. Bas van Baarsen hierover: ‘Zoals velen zullen onderschrijven is het Jan Haring Weekend voor Waterland een belangrijk evenement. Om de organisatie ervan wat financiële duidelijkheid te geven hebben we voor meerdere jaren afspraken gemaakt.’

De Volendam-Marken Express, in persoon van Robert van Duuren, heeft toen de organisatie van dit weekend voorgesteld om, als dank aan alle OVW-leden, de mogelijkheid te bieden de start van de race op zondagochtend vanaf het water mee te maken. Bas: ‘Robert stelde een boot met bemanning beschikbaar, biedt het eerste drankje aan en vertelt heel informatief en vooral met humor over de start zelf, maar ook over aandachtspunten voor de toeschouwer. De eerste keer was er zoveel belangstelling dat Robert werd uitgedaagd er een terugkerend evenement van te maken. Dit jaar werden we voor de derde keer uitgenodigd. Er waren veel mensen die voor het eerste meegingen, maar juist ook een groot aantal dat voor de derde keer aanwezig was.’

De OVW dankt Robert van Duuren en de Volendam-Marken Express voor deze gelegenheid, en hoopt voor volgend jaar weer op een uitnodiging te mogen rekenen.

 

Meer verenigingen


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden