BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
verenigingen

Stem op de Waterlandse Ondernemer van 2017!

Ook dit jaar zal de Waterlandse Ondernemersprijs worden uitgereikt aan een ondernemer of onderneming die gevestigd is in Gemeente Waterland en die in het jaar 2017 een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan Waterland in zijn algemeenheid. Daarbij kunnen zaken als promotie, opleiding, werkgelegenheid, betrokkenheid, innovatie of andere bijzondere bijdragen een rol spelen.
Er kan tot 22 december gestemd worden via www.ovwaterland.nl/stem.

Initiatief

De organisatie van de Waterlandse Ondernemersprijs is een samenwerking tussen Ondernemersvereniging Waterland (OVW) en Gemeente Waterland. Juryleden zijn: Gabriëlle Bekhuis (portefeuillehouder EZ, wethouder Gemeente Waterland), Raymond Weijgertse (directeur Bernard Nieuwentijt College), Bas van Baarsen (voorzitter OVW), Janine Klein (lid OVW en uitgever van dit magazine) en Leo de Boer (Waterland Installatietechniek en winnaar Ondernemersprijs 2016), met secretariële ondersteuning van Peter Kock (secretaris OVW).

Jurybezoeken

In de periode van 11 tot 22 december zal de jury een bezoek brengen aan de genomineerden om nader kennis te maken en een juist oordeel te kunnen vormen. Aan de hand van de stemming door de inwoners en de beantwoording van een aantal verdere criteria zal de jury haar uiteindelijke keuze voor de ‘Waterlandse Ondernemer 2017’ maken.

Bekendmaking

Deze winnaar van de Waterlandse Ondernemersprijs 2017 wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de ondernemersvereniging op vrijdag 5 januari, bekendgemaakt. Alle leden van de OVW en hun partners zijn van harte uitgenodigd om de nieuwjaarsreceptie bij te wonen.

Meer verenigingen


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden